Totalrenovering av villan

Hejsan, vi är nöjda med resultatet efter vår totalrenovering av villan här i Sollentuna. Vi vände oss till ett företag som erbjuder totalrenovering i Sollentuna och Täby och tack vare att vi känner att resultatet blev så bra så vill jag skriva ett inlägg och föra ordet om detta företag som hjälpte oss, vidare till er!

Företaget ska ni absolut kontakta om ni funderar på detta. De har mycket kunskap och erfarenhet inom detta område och de hjälpte oss att planera och genomföra det på ett professionellt sätt. Vi blev mycket nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera deras tjänster till andra. Då är det ju så bra med en blogg så att man kan skriva inlägg och nå ut till alla läsare. Extra roligt är det sedan att få feedback på det jag har skrivit om nere i kommentarsfältet. Det finns många företag där ute som gärna vill hjälpa till och tjäna pengar men inte alla är seriösa. Man ska därför vara försiktig och ta reda på så mycket som möjligt innan man anlitar någon. Det finns massor av information på internet om olika företag och det gäller bara att hitta den. Som sagt, vi är supernöjda med detta företag och kan varmt rekommendera deras tjänster till andra! De erbjuder också en gratis offert, bra! Dags att lägga in en bild på vad vi har åstadkommit sedan i december, den kommer i nästa inlägg.

Kom gärna med era tips och råd i kommentarsfältet nedan, det uppskattas verkligen! Ha det bra och vi hörs snart igen. /

Kommentar från Lis-Britt:

Det låter som ni har haft en mycket positiv upplevelse med detta företag och det är verkligen bra att man kan lita på de man anlitar. Jag ska absolut kolla upp dem när jag behöver totalrenovera mitt hus. Tack för tipset!