Mycket att planera inför badrumsrenoveringen

Något som kan höja värdet på en bostad avsevärt är att göra en badrumsrenovering. Jag har funderat på om vi ska göra det här hemma nu ett tag men har inte riktigt bestämt mig än. Känner mig ganska säker på att det kommer att vara värt det, men det är ändå en ganska hög kostnad att lägga ut. Så jag tror att jag behöver tänka igenom exakt hur jag vill ha det lite noggrannare innan jag ringer till Guba Bygg AB och ber dem om renoveringshjälp.

För de kommer självklart att fråga vad jag har för idéer och tankar, för att de ska kunna ge en offert, och då täcker det inte att säga att jag vill modernisera det lite bara. Då krävs det faktiskt lite mer för att det ska kunna bli bra. Så får väl sätta mig ner och skissa lite på det och så får jag ta och ringa till de på Guba Bygg AB därefter sen istället. Och så hålla tummarna för att det ska bli bra.

Det är dessutom ganska kul att sitta och bläddra bland olika bilder och försöka att hämta inspiration för hur jag ska göra om det. Så får jag kolla lite med priser och sånt också på Guba Bygg ABs hemsida för det kan mycket väl vara så att vissa delar jag vill göra med badrumsrenoveringen inte är möjliga för att det blir alldeles för dyrt och då är det bättre om jag vet om det i god tid innan.